• Hovenier Hilversum

Hovenier Hilversum

Hovenier Hilversum

Hovenier Hilversum

Bent u op zoek naar een professionele hovenier in Hilversum? Dan zit u helemaal goed bij RVS Tuinen! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de mooiste tuinen in ’t Gooi.

Hovenier Hilversum: Tuinontwerp en aanleg

Bij RVS Tuinen zien we uw tuin als verlengstuk van uw huis. Daarom doen we er alles aan om uw tuin zo te ontwerpen, dat u er jarenlang plezier van kunt hebben. We denken graag met u mee over wat u belangrijk vindt aan een tuin. Hoeveel tijd wilt u bijvoorbeeld kwijt zijn aan het onderhoud? Hoeveel mag uw tuin kosten? Moet er rekening worden gehouden met (eventuele) kinderen? Wat vindt u belangrijk aan een tuin? Zodra we al deze onderwerpen hebben besproken beginnen we met het ontwerp van uw droomtuin. Bent u helemaal tevreden met het ontwerp? Dan beginnen onze professionele hoveniers met het aanleggen van uw tuin.

Hovenier Hilversum: Tuinonderhoud

Nadat we uw droomtuin hebben aangelegd is het natuurlijk ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Wij begrijpen als geen ander dat u hier zelf niet altijd de tijd, kennis of motivatie voor heeft, daarom kunt u ons ook voor het onderhouden van uw tuin inschakelen. We zorgen ervoor dat alle bomen, planten en bloemen de zorg krijgen die ze nodig hebben en dat alles er netjes uit blijft zien.

Hovenier Hilversum: Vijveraanleg

Het aanleggen van vijvers is één van onze specialiteiten. Een vijver geeft uw tuin een prachtige uitstraling en we nemen dit dan ook graag mee in het ontwerp van uw tuin. Graag adviseren we u over de verschillende soorten vijvers waaruit u kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld folievijvers, zwemvijvers of kant en klare ingraaf- vijvers. Nadat wij uw vijver hebben aangelegd, kunt u bij ons ook terecht voor het onderhouden van uw vijver.

Bent u op zoek naar een professionele hovenier in Hilversum en spreekt onze visie op tuinontwerp u aan? Wilt u meer weten over onze diensten of een afspraak maken om over het ontwerp of onderhoud van uw tuin te praten? Laat dan een vraag een uw adresgegevens achter via het online contactformulier of bel 06-81624048. Wij horen graag van u!