• Vijveraanleg

Vijveraanleg door RVS tuinen

Vijveraanleg is één van de specialiteiten van RVS tuinen. Een vijver in uw tuin geeft altijd een luxe uitstraling. Of u nou een grote landelijke tuin heeft waar een prachtige natuurvijver in zou passen, of een kleine tuin waar een mooie strakke vijver met een kleine fontein prachtig zou staan: Met vijveraanleg door RVS tuinen is alles mogelijk. De keuze van uw vijver beïnvloedt uiteraard niet alleen de vijveraanleg maar ook het onderhoud ná de vijveraanleg. Er zijn talloze variaties mogelijk: zwemvijvers, folievijvers, kant- en klare ingraaf vijvers. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden en welke vijver het beste tot zijn recht zou komen in uw specifieke situatie.

Vijveraanleg en onderhoud

Na de vijveraanleg dient een vijver ook in meer- of mindere mate onderhouden te worden. Een natuurvijver beschikt over een eigen eco-systeem en onderhoudt zichzelf. Een koivijver heeft u wel meer werk aan. Denkt u hierbij aan het plaatsen van filters en andere onderhoudswerkzaamheden. Wij adviseren u dan ook graag over het onderhoud van de vijver die u wenst. U bent van harte welkom. Wij gaan graag een gesprek met u aan om samen te bepalen hoe wij uw droomvijver kunnen realiseren. U kunt het onderhoud van uw vijver natuurlijk ook aan ons uitbesteden zoals specifiek het onderhoud en ziektebestrijding van uw koi’s.

Interesse in vijveraanleg door RVS tuinen?

Mogen wij uw vijveraanleg verzorgen? Wilt u graag meer informatie over vijveraanleg of een adviesgesprek? De professionele hoveniers van RVS tuinen staan u graag te woord. U kunt eenvoudig een bericht achterlaten via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ook direct met RVS tuinen bellen op telefoonnummer 06-81624048.