• Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is voor veel particulieren en bedrijven een heikel punt. U heeft zelf weinig tijd, hebt hoge kwaliteitseisen aan het onderhoud of bent wellicht zelf niet in staat om het onderhoud uit te voeren. RVS tuinen biedt aan zowel particulieren als bedrijven tuinonderhoud op hoog niveau. Kwaliteit staat hierbij hoog bij ons in het vaandel. Het hele jaar zijn er essentiële werkzaamheden te verrichten in een tuin. Overslaan van deze werkzaamheden resulteert vaak in slordig ogende of woekerende tuinen. RVS tuinen helpt u graag

Tuinonderhoud voor particulieren

Wij bieden voor particulieren de volgende opties voor tuinonderhoud:

  • Voorjaars onderhoudsbeurt: particulier
  • Vakkundige voorjaarsbeurt in de periode 1 februari t/m 1 april.
  • Najaarsonderhoudsbeurt: particulier
  • Najaarsbeurt in de periode 16 september t/m 31 november.
  • Gehele jaar onderhoud: particulier

Gehele jaar onderhoud, het woord zegt het al: voorjaars-, najaars- en algemeen onderhoud ineen. Dus het hele jaar kunt u genieten van uw goed onderhouden tuin.

Tuinonderhoud voor bedrijven

De eerste indruk die een relatie van uw bedrijf opdoet, kan bepalend zijn voor de totale beeldvorming. Uw klanten zullen uw tuin associëren met de uitstraling van uw bedrijf. Een verzorgde buitengroenvoorziening zal dan ook een positieve factor zijn. En wilt u een contract met een van uw klanten afsluiten dan kunt u in een rustige sfeer, met groen om u heen, op een terras hierover praten. RVS Tuinen is in staat om de voor uw bedrijf perfecte tuin aan te leggen, zodat uzelf tevreden bent, maar vooral uw klanten.

Vraag om een gratis prijsopgaaf van uw tuinonderhoud

Bentu geïnteresseerd in het onderhoud van uw tuin door RVS tuinen? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte aan voor u eigen particuliere tuin of bedrijfstuin. Dat kan via het online contactformulier of telefonisch via 06-81624048.