• Uw tuin winterklaar in Naarden

Woont u in Blaricum? Laat dan uw tuin winterklaar maken door RVS tuinen!

Merkt u het ook al buiten? Het is wel zacht, maar de bladeren zijn allang van de bomen verdwenen. Het zijn weer de koude maanden. Het is dus tijd om de tuin winterklaar te laten maken. Als u in Blaricum woont, is het een goed idee om RVS Tuinen te bellen! Hoveniersbedrijf RVS tuinen komt graag langs om uw tuin winterklaar te maken in Blaricum. Onze professionele hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin de winter overleeft en weer snel aan het bloeien gaat in het voorjaar.

Wat is het voordeel van het winterklaar laten maken van uw tuin?

Elke plant, boom of struik heeft haar eigen behandeling nodig. De hoveniers van RVS Tuinen weten als geen ander welke planten, bomen en struiken wintervast zijn, en welke niet. De “overlevers” worden indien nodig, netjes teruggesnoeid, bloembollen worden verpot en de tropische overwinteraars worden klaargemaakt om naar binnen te worden verhuisd.

Neem contact met ons op om uw tuin winterklaar te maken!

Bent u geïnteresseerd in het winterklaar laten maken van uw tuin? Neem dan tijdig contact op! Het wordt al aardig druk! U kunt ons bereiken via onze pagina contact. Wij horen graag van u!

RVS tuinen – Hovenier Blaricum en omstreken