• Uw tuin winterklaar in Bussum

Tuinonderhoud winter

De bladeren beginnen alweer te verkleuren en het wordt steeds vroeger donker. Een duidelijk teken dat het alweer herfst is en de winter ook weer voor de deur staat. Helaas betekent dit ook voorlopig het einde van buiten lekker in de tuin te zitten. Tuinonderhoud in de winter is echter wel raadzaam. Als u er zeker van wilt zijn, dat uw tuin straks helemaal winterklaar is, is het een goed idee om een ervaren hovenier in te schakelen. Zo bent u in de lente en zomer weer verzekerd van een mooie tuin. Hoveniersbedrijf RVS Tuinen is al jarenlang een bekend gezicht in Bussum en omgeving als het gaat om tuinonderhoud en het winterklaar maken van tuinen. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven.

Terwijl u aan het werk bent, of wellicht van een vrije dag geniet, zorgen wij ervoor dat uw tuin weer netjes klaar is voor de herfst en winter.

Waarom uw tuin winterklaar laten maken door RVS tuinen?

Onze hoveniers weten als geen ander welke planten, bomen en struiken wintervast zijn, en welke niet. De “overlevers” worden indien nodig, netjes teruggesnoeid, bloembollen worden verpot en de tropische overwinteraars worden klaargemaakt om naar binnen te worden verhuisd.

We bieden verschillende onderhoudsopties aan. Een najaarsonderhoudsbeurt, najaarsbeurt in de periode 16 september t/m 31 november of het gehele jaar onderhoud. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en u bent verzekerd van kwalitatief vakmanschap.

Neem contact met ons op betreffende uw tuinonderhoud winter!

Bent u geïnteresseerd in winter onderhoud van uw tuin? Neem dan tijdig contact op met ons! We kunnen dan een vrijblijvende offerte maken voor het onderhoud van uw particuliere tuin of bedrijfstuin. U kunt ons bereiken via onze contactpagina. Wij horen graag van u en verzorgen uw winter tuinonderhoud!
RVS tuinen – Hovenier Bussum en omstreken