• Uw tuin winterklaar in Bussum

Uw tuin weer helemaal winterklaar in Bussum.

Het blad kleurt al weer geel aan de bomen. Dat betekent dat de herfst zijn intrede weer heeft gedaan. De dagen worden korter en de mensen krijgen weer zin in warme chocolademelk. De tijd om lekker in de tuin te zitten is weer een beetje voorbij. Een mooi moment om de tuin winterklaar te maken. Als u er zeker van wilt zijn, dat uw tuin straks helemaal winterklaar is, is het een goed idee om een ervaren hovenier in te schakelen. Hoveniersbedrijf RVS Tuinen is al jarenlang een bekend gezicht in Bussum als het gaat om tuinonderhoud en het winterklaar maken van tuinen.

Terwijl u aan het werk bent, of wellicht van een vrije dag geniet, zorgen wij ervoor dat uw tuin weer netjes klaar is voor de komende herfst en winter.

Waarom uw tuin winterklaar laten maken door een hoveniersbedrijf?

Elke plant, boom of struik heeft haar eigen behandeling nodig. Onze hoveniers weten als geen ander welke planten, bomen en struiken wintervast zijn, en welke niet. De “overlevers” worden indien nodig, netjes teruggesnoeid, bloembollen worden verpot en de tropische overwinteraars worden klaargemaakt om naar binnen te worden verhuisd.

Neem contact met ons op om uw tuin winterklaar te maken!

Bent u geïnteresseerd in het winterklaar laten maken van uw tuin? Neem dan tijdig contact op! Het wordt al aardig druk! U kunt ons bereiken via onze pagina contact. Wij horen graag van u!
RVS tuinen – Hovenier Bussum en omstreken