• Tuinaanleg

Tuinaanleg Bussum

Tuinaanleg Bussum

Tuinaanleg Bussum

De aanleg van uw tuin in Bussum en omstreken is bij ons in goede tuinmanshanden. Tuinaanleg is een vak apart; een professionele aanleg van uw tuin voorkomt teleurstellingen achteraf. Naast het prachtig aanleggen van uw tuin denken wij graag mee over de mogelijkheden wat betreft beplanting, bestrating en andere zaken zoals buitenkeukens of leuke manieren om de tuin kindvriendelijk te maken.

Wat kan RVS Tuinen voor u betekenen op het gebied van tuinaanleg?

Of u nu grote of kleine wensen heeft, wij kunnen het hele traject van de tuinaanleg voor u verzorgen. Het grondwerk, het leggen van sierbestrating, het aanleggen van vijvers en waterpartijen, het zetten van pergola’s, schuttingen en prieeltjes en het aanbrengen van beplanting. Het wordt allemaal voor u gedaan. U heeft daarbij de keus om dit alles in één keer te laten doen of het werk uit te laten voeren in fases. Kijk eens op onze projecten pagina voor een aantal voorbeelden van de tuinen die wij voor andere tevreden klanten hebben aangelegd.

Hoe verloopt het proces van tuinaanleg?

Het is zeker niet verplicht, maar het mooiste resultaat bij een tuinaanleg bereikt u wanneer we kunnen werken vanuit een goed tuinontwerp. Ook tuinontwerp pakken wij graag voor u op voordat we met de tuinaanleg beginnen. Wanneer u de opdracht heeft geheven voor de aanleg van uw tuin, dan maken wij goede afspraken met u over de periode waarin dit plaats zal vinden, de budgetten en uiteraard over wat we precies gaan doen. Wanneer de grote dag is aangebroken komen wij ons netjes even melden aan de deur en kan het werk beginnen. Wanneer de tuin gereed is, lopen we alles nog graag even met u na om te zien of u tevreden bent.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan even contact op.

Spreekt onze visie op tuinaanleg u aan en denkt u erover om uw tuinaanleg in Bussum of omgeving door ons te laten verzorgen? Neem dan contact op met RVS Tuinen. Laat een vraag en uw adresgegevens achter via het online contactformulier of bel 06-81624048.

Wij horen graag van u!

– RVS tuinen, tuinaanleg Bussum e.o.