Tuinonderhoud Bussum

RVS tuinen voert tuinonderhoud uit voor particulieren en bedrijven in Bussum. Het onderhouden van een tuin kost aanzienlijk veel tijd. De natuur is het hele jaar door in beweging. Het frequent opruimen van tuinafval en het onderhouden van snoeiwerk resulteert in een kwaliteitstuin waarmee u goed voor de dag komt. Zowel voor uzelf als voor een ander. Door het onderhoud uit te besteden aan RVS tuinen bespaart u tijd en energie.

Tuinonderhoud voor bedrijven

Een stijlvolle, geordende tuin geeft een goede eerste indruk bij uw relaties. Zoals u misschien weet, de eerste indruk telt. Een onverzorgde tuin kan associaties oproepen bij uw bezoekers. RVS tuinen kan uw tuin tiptop onderhouden, dat is voor u een zorg minder! Bovendien kan het prettig zijn een moment in de tuin te ontspannen, ter onderbreking van een vergadering. Of wellicht houdt u een bespreking in de tuin. De natuur heeft een kalmerende werking op het denken, misschien kunt u hier voordeel uit halen.

Particulier tuinonderhoud

Bent u particulier en zoekt u een vakkundige hovenier die uw tuin kan onderhouden? Heeft u zelf niet genoeg tijd en energie voor tuinklussen of misschien bent u door omstandigheden helemaal niet in de gelegenheid uw tuin te onderhouden? Voor RVS tuinen is dat geen probleem. Wij nemen graag uw tuinonderhoud in handen. Het volgende bieden wij aan in Bussum en de regio:

  • Tuin onderhoudsbeurt in het voorjaar.
  • Voorjaarsbeurt van uw tuin in de periode 1 februari t/m 1 april.
  • Najaarsonderhoudsbeurt van uw tuin.
  • Najaarsbeurt in de periode 16 september t/m 31 november.
  • Heel het jaar uw tuin onderhouden.

Contact over tuinonderhoud Bussum

Wilt u RVS tuinen inschakelen voor uw tuinonderhoud in Bussum en de regio? Of wilt u gebruik maken van onze andere hovenierswerkzaamheden zoals tuinontwerp en tuinaanleg? Bel 06-81624048 of mail ronald@rvstuinen.nl. Als gediplomeerd hoveniersbedrijf leveren wij vakwerk en kwaliteit!