• Tuinontwerp

Tuinontwerp

tuinontwerpEen goed tuinontwerp is een weergave van de persoonlijke wensen en de smaak van de tuin-eigenaar. RVS tuinen maakt graag uw tuinontwerp op maat. Niet alleen op maat van uw wensen, ook op maat van uw budget en maximale afmetingen. Wanneer u bij ons een tuinontwerp laat maken, steken wij graag wat tijd in het luisteren naar uw wensen. Dit geeft ons ook de gelegenheid om u als persoon beter te leren kennen.

Een tuinontwerp dat past bij uw leefstijl

Naast alle wensen en budgetten is voor ons de leefstijl van de opdrachtgever een belangrijk ijkpunt.  Een tuin is geen plaatje om naar te kijken, maar is een verlengstuk van de woning waarin geleefd kan worden. Een kookfanaat gaat wellicht helemaal voor een buitenkeuken, terwijl een gezin met kinderen graag de ruimte heeft om te spelen en wellicht ook wat robuustere beplanting kan gebruiken. Al deze factoren komen terug in ons tuinontwerp.

Hoe verloopt het proces van tuinontwerp?

Wanneer u bij RVS Tuinen een tuinontwerp laat maken, maken we eerst een afspraak, met als onderwerp de zaken zoals hierboven beschreven. Daarna maken wij een eerste ontwerp. Door met computer te tekenen, kunnen we alle wensen van de opdrachtgever verwerken in een mooi precies tuinontwerp. Een bijkomend voordeel is dat er ook makkelijk aanpassingen gedaan kunnen worden na het eerste ontwerp; een paar klikken en het tuinontwerp is naar uw smaak aangepast!

Wat kan RVS Tuinen voor u betekenen na het tuinontwerp?

Wanneer het ontwerp gereed is en u bent tevreden, dan kan de tuinaanleg beginnen. Dit verzorgen wij natuurlijk ook heel graag voor u. Het voordeel hiervan is dat u alles onder één opdrachtnemer kunt houden, met één aanspreekpunt. Uiteraard kennen wij zowel u, uw wensen en uw tuinontwerp inmiddels zeer goed. Dit vergroot de kans op een prachtig resultaat.

Bent u geïnteresseerd? Neem eens contact op!
Spreekt onze visie op tuinontwerp u aan en denkt u erover om dit bij ons te laten ontwerpen? Neem dan contact op met RVS Tuinen. Laat een vraag een uw adresgegevens achter via het online contactformulier of bel 06-81624048.

Wij horen graag van u!