• Hovenier in 't Gooi

Hovenier in ‘t Gooi

Bent u op zoek naar een goede hovenier in ‘t Gooi? RVS Tuinen is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de mooiste tuinen. Neem dus snel contact met ons op om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.

Over RVS Tuinen

RVS Tuinen is gevestigd in Blaricum en we zijn uw adres voor een mooie tuin in ‘t Gooi. Of het nu gaat om een compleet tuinontwerp of het onderhoud van uw tuin, wij geven uw wensen graag vorm. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

Hovenier in ‘t Gooi: Tuinontwerp en aanleg

RVS Tuinen is uw hovenier in ‘t Gooi. Wij begrijpen als geen ander dat uw tuin een verlengstuk is van uw huis en dat het zo ontworpen moet worden dat u er jarenlang plezier van kunt hebben. Daarom luisteren we graag naar uw wensen. Hoeveel onderhoud mag uw tuin bijvoorbeeld kosten, moet er rekening worden gehouden met (eventuele) kinderen en wat vindt u belangrijk aan een tuin? Dit zijn allemaal dingen die we met u zullen bespreken voor we beginnen aan het ontwerp van uw droomtuin. Wanneer het ontwerp compleet en naar uw tevredenheid is uitgewerkt kunnen we beginnen met het aanleggen van uw tuin. Dit wordt gedaan door onze professionele hoveniers.

Hovenier in ‘t Gooi: Tuinonderhoud

Uw tuin verdient natuurlijk de beste zorg, maar het kan zijn dat u hier zelf niet de tijd, kennis of motivatie voor heeft. Daarom kunt u ons naast tuinontwerp en -aanleg ook inschakelen voor het onderhoud van uw tuin. Als hovenier in ‘t Gooi nemen wij u graag werk uit handen. We onderhouden uw tuin op regelmatige basis en zorgen ervoor dat alles er netjes uit blijft zien. Daarbij krijgen alle bomen, planten en bloemen de zorg die ze nodig hebben.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw eigen particuliere tuin of bedrijfstuin. Dat kan via het online contactformulier of telefonisch via 06-81624048.