Tuinontwerp laten maken

Uw tuin is het verlengstuk van uw woning en sluit daarmee ook aan bij het uitdragen van uw persoonlijke stijl. RVS tuinen gaat graag met u om de tafel zitten om een tuinontwerp te laten maken helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen en smaak. Niet alleen op maat van uw wensen, ook op maat van uw budget en maximale afmetingen. Een tuinontwerp laten maken bij ons staat garant voor een persoonlijke aanpak, wij steken namelijk graag tijd in het luisteren naar uw wensen. Dit geeft ons ook de gelegenheid om u als persoon beter te leren kennen en hierdoor uw eigen stijl te verwerken in het ontwerp van uw tuin.

Een tuinontwerp laten maken dat past bij uw leefstijl

Naast alle wensen en budgetten is voor ons de leefstijl van de opdrachtgever een belangrijk punt. Een tuin is geen plaatje om naar te kijken, maar is een verlengstuk van de woning waarin geleefd kan worden. Een kookfanaat gaat wellicht helemaal voor een buitenkeuken, terwijl een gezin met kinderen graag de ruimte heeft om te spelen en wellicht ook wat robuustere beplanting kan gebruiken. Of wellicht droomt u van een vijver in uw tuin. Al deze factoren komen terug in ons tuinontwerp.

Hoe verloopt het proces van tuinontwerp?

Wanneer u bij RVS Tuinen een tuinontwerp wilt laten maken, maken we eerst een afspraak zodat alle wensen en mogelijkheden met u door kunnen nemen. Hierna gaan wij over op het maken van een eerste ontwerp. Door met computer te tekenen, kunnen wij al uw wensen verwerken in een mooi precies tuinontwerp. Een bijkomend voordeel is dat er ook makkelijk aanpassingen gedaan kunnen worden na het eerste ontwerp; een paar klikken en het tuinontwerp is naar uw smaak aangepast!

Wat kan RVS Tuinen voor u betekenen na het tuinontwerp?

Wanneer het tuinontwerp dat u heeft laten maken gereed is en u bent tevreden, dan kan de tuinaanleg beginnen. Dit kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen. Het voordeel hiervan is dat u alles onder één opdrachtnemer kunt houden, met één aanspreekpunt. Uiteraard kennen wij zowel u, uw wensen en uw tuinontwerp inmiddels zeer goed. Dit vergroot de kans op een prachtig resultaat.

Bent u geïnteresseerd? Neem eens contact op!
Spreekt onze visie op tuinen u aan en denkt u erover om bij ons een tuinontwerp te laten maken? Neem dan contact op met RVS Tuinen. Laat een vraag een uw adresgegevens achter via het online contactformulier of bel 06-81624048.

Wij kijken uit naar uw berichtgeving!