• Vijveraanleg

Vijveraanleg in Naarden door RVS tuinen

Bent u van plan om in het voorjaar een nieuwe vijver te realiseren in Naarden? Denk dan eens aan vijveraanleg in Naarden door RVS Tuinen. Het is verstandig om u al eens te oriënteren op uw nieuwe vijver, ook is het voorjaar nog een eindje weg. Waar denkt u aan? Een vijver aanleggen in een specifieke vorm? Of wellicht zou u een natuurvijver willen aanleggen? Een schitterende koivijver wellicht? RVS tuinen realiseert vijvers naar elke wens en in elke beschikbare vorm. Een vijver aanleggen is een vak apart. RVS tuinen heeft het vijveraanleg dan ook tot één van haar specialismen gemaakt. Met RVS tuinen kunt u alle kanten op. Er zijn talloze variaties mogelijk: zwemvijvers, folievijvers, kant- en klare ingraaf vijvers. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden en welke vijver het beste tot zijn recht zou komen in uw specifieke situatie.

Vijveraanleg begint altijd met een bewuste keuze

Natuurlijk kunt u bij andere hoveniers ook een vijver aan laten leggen in de regio Naarden, maar RVS tuinen biedt meerwaarde. Naast vijveraanleg kijken wij samen met u ook naar het onderhoud van uw aanstaande vijver. De mate van onderhoud kan namelijk uw keuze voor een vijver terdege beïnvloeden. Als u graag een onderhoudsvrije vijver zou willen moet u niet aan een koivijver beginnen, maar adviseren wij een natuurvijver die door het eigen eco-systeem nagenoeg geen onderhoud vereist. Ook de grootte van de vijver en de accessoires die u wenst hebben invloed op het vijveronderhoud

Wij adviseren u graag op het gebied van het onderhoud van uw vijver, maar wij kunnen het onderhoud ook voor u uit handen nemen. Met name het onderhoud en ziektebestrijding van uw koikarpers kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Vijveraanleg behelst dus meer dan een “gat in de grond” graven.  Wij gaan graag een gesprek met u aan om samen te bepalen hoe wij uw droomvijver kunnen realiseren.

Interesse in vijveraanleg door RVS tuinen?

Mogen wij uw vijver aanleggen? Wilt u graag meer informatie over het aanleggen van vijvers of een adviesgesprek? De professionele hoveniers van RVS tuinen staan u graag te woord. U kunt eenvoudig een bericht achterlaten via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ook direct met RVS tuinen bellen op telefoonnummer 06-81624048.